Ciorba de gulioare

de dantes in Ciorbe, 21 Mai 2019 | 2249 vizualizari

 

Retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • 3 gulii
  • 1/2 pui
  • 3 morcovi
  • 50 ml smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura marar, patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gulioare:

Carnea de pui se portioneaza, se pune la fiert in apa cu sare. Cand este pe trei sferturi fiarta, se adauga guliile si morcovii dati pe razatoare si faina dizolvata in putin lapte. La sfarsit se adauga mararul sau patrunjelul verde dupa preferinta. Cine doreste, poate adauga cand se serveste, o lingura de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gulioare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gulii cu perisoare de pui - Dukan